Vår Filosofi: varför dansteater

Reality Dansteater föreningen

Föreningen finns för att lyfta upp relationerna mellan olika konstformer; den kreativa människan har inte bara ett enda sätt att uttrycka och förmedla sina drömmar, utan att hon är en komplett individ, men många olika och även liknande egenskaper som gör henne rik i sin fantasi.
Scenkonst, har under senaste tiden upptäckt nya gränser och även nya funktioner. Både dans och teater är gestalta och arbetsamma ämne, som har flera likheter än skillnader; deras gränsaspekt är i många fall mycket marginalt och smalt. Ordet behöver kroppen, kroppen behöver det verbala: dansteater är en viktigt form för att förena scenkonsterna, för att förena konstnärer och stödja det estetiska öga hos alla människor. Vi behöver varandras konst och vi borde kunna samarbeta med
varandras verk.
Reality Dansteaterförening vill betona männsikans funktion i sin handling och i sin kapacitet att förändra och bedöma sin egen verklighet. Föreningen ska ha som mål att analysera och reflektera över det verkliga livet och samhällets struktur som berör den lilla människan. Öppna och alerta konstnärer ska vi vara, alltid medvetna om vad som rör oss och våra medmänniskor. Vi måste skapa en alternativ plattform för nya uttryck och sociala lösningar när det stora systemet inte hinner koncentrera sig för de mest utsatta i samhället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s