Verksamheten är igång

Under våren kommer Reality Dansteaterföreningen att hålla sig aktiv på olika sätt. För det första så är det vårt arbete med pjäsen ”S.O.S världen” Det är jag” som kommer att ha premiär någon gång under våren; vi samarbetar i denna pjäs med Subtopia.

För det andra är våra vanliga kurser i dansteater och danslek för barn och ungdomar mellan 5- 10 år. Om du är en aktiv kille eller tjej som gärna vill dansa och leka med olika roller och redskap är du välkommen till oss! Vi befinner oss i Salem-Rönninge och vi kommer att snart starta upp nya grupper. Vi annonserar det här på vår hemsida.

 

Så håll utsikt! Mycket kommer att hända!

Vi är en grupp som ser dansteater som en bredd konstform; vi letar efter människans funktion både i livet på ett allmänt sätt men också hennes funktion som medmänniska i det lilla samhället som hon lever i. Dansteater är en öppen plattform och Reality en förening som tänker på individen och dennes miljö.

Publicerat i Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: