S.O.S Världen! Detta är jag

Den här korta filmen handlar om en flicka som förlorar sin mor när hon är ett litet barn. Vi ser en pappa som inte kan förstå flickans drömmar och beteende. Sår och missuppfattningar växer och flickan blir alltmer ensam. Pappan undviker henne och behandlar henne illa, framför allt psykiskt men även fysiskt. Flickan växer upp till en sjuk kvinna som tappar kontakt med verkligheten och hamnar på psyket. Föreställningsperiod: 14-16 samt 22 maj i Subtopia, kl. 19.00

Vi är en grupp som ser dansteater som en bredd konstform; vi letar efter människans funktion både i livet på ett allmänt sätt men också hennes funktion som medmänniska i det lilla samhället som hon lever i. Dansteater är en öppen plattform och Reality en förening som tänker på individen och dennes miljö.

Publicerat i Uncategorized
2 kommentarer på “S.O.S Världen! Detta är jag
 1. Annica Öberg skriver:

  Vad duktig du är ! Inte visste vi att du var regissör, koreograf, dansare och skådespelare. Vilka talanger! Ska bli spännande att se detta på fredag. Varma hälsningar Annica och Alex Öberg

  Gilla

  • Reality Dansteater skriver:

   Tack Annica! Man kan ju akademiskt säga att det är skådespeleri och koreografi som är mina högskoleutbildningar från Chile : 5 år på Bertold Brecht Teaterhögskolan och 3 år på Chiles National Ballet. Hade det inte varit för att jag fick spark år 2000 i Stockholms Stads kulturskolan, där jag jobbade som teater och danspedagog, så hade jag kanske inte fått chansen att lära känna din underbara son och dig. Jag har utbildat mig om till lärare och jobbar med det, men jag kan inte sluta fortsätta med dansteater, det ligger nära mitt hjärta. Det blir mycket spännande på fredag! Hälsa Alex från mig.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: