S.O.S Världen! Detta är jag

S.O.S Världen! Detta är jag

”Det hjälper inte att vara tyst. Man måste prata om det”. Så tycker vi också! Citatet är från hemsidan för Barnombudsmannen, och vi håller med. Vår kommande pjäs handlar om psykisk ohälsa hos barn och ungdomar… kom och se oss på Subtopia-Loftet från och med den 14 maj, den 15-16 samt den 22 maj kl. 19.00 Boka biljett görs på: realitydansteater2013swe@gmail.com

Vi är en grupp som ser dansteater som en bredd konstform; vi letar efter människans funktion både i livet på ett allmänt sätt men också hennes funktion som medmänniska i det lilla samhället som hon lever i. Dansteater är en öppen plattform och Reality en förening som tänker på individen och dennes miljö.

Publicerat i Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: