Låt oss tala ut… vi startar!

Jag har flera gånger under hela processen förlorar hoppet . Att det inte kommer att gå, att det inte blir möjligt. Men det måste vara möjligt. Låt oss tala ut startar trots allt svårigheter och utmaningar. Det går inte att ge efter.

Var en del av oss, kontakta oss och ena oss i den här berättelse om kvinnor, krig, kärlek, sorg och kamp. Aldrig förut har funnits så mycket behov av att stå för vår mänskliga rättigheter. Vi måste. Nu eller aldrig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s